Despre

     Fundația Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein (LED Moldova) este o organizație non-guvernamentală care oferă sprijin și asistență învățământului profesional tehnic din Republica Moldova. Una din componentele de asistență constituie elaborarea materialelor didactice pentru meseriile susținute de proiect (Bucătar, Electrician, Electrogazosudor, Tencuitor, Croitor, Cofetar, Legumicultor/Pomicultor). Pe parcurs am realizat că este necesar de un instrument de partajare a materialelor elaborate cu toate școlile și elevii care au același subiect de interes. După consultări cu cei implicați în proces, am ajuns la ideea creării acestei platforme – MeseriaMea

     Platforma Meseria Mea oferă oportunități de partajare și accesare a unui material educațional diversificat. Platforma livrează informații utile, video-uri, postere, imagini, tabele, dar și o serie de activități și teste care vor ajuta utilizatorii să verifice nivelul lor de înțelegere a cunoștințelor noi. Informația partajată creează oportunități de învățare individuală care vine să completeze și să consolideze procesul de învățare din școală. Ne propunem să actualizăm informația și s-o structurăm astfel încât elevii să beneficieze de un proces de învățare comod, util și interesant.

logo-prog-dark

Platforma a fost dezvoltată împreună cu echipa Lama.

Lama Team este un grup mixt de creativi, inovatori, gânditori strategici și dezvoltatori cu expertiză în spectrul de aplicații web și mobile.

http://lama.md

led-logo

LED Molodva susţine diverse proiecte în sistemul educaţional, în general, şi învăţământul profesional tehnic, în particular. Echipa LED implementează proiectele cu ajutorul fondurilor oferite de Guvernul şi societatea civilă a Principatului Liechtenstein.

http://www.led.md/ro